Wie in de Achterhoek na grondig sloopwerk vrijgekomen materialen afvoert kent de weg naar Puinrecycling Doetinchem, een duurzame samenwerking tussen Herms en Dusseldorp. Op locatie aan de Logistiekweg 18 worden de vrijgekomen reststoffen klaar gemaakt voor hergebruik. Puin en asfalt worden hier verwerkt naar een nieuwe bouwstof. Granulaat. Deze bouwstof gebruiken we bijvoorbeeld voor ons cementloze beton.

Recentelijk hebben we onze opslagcapaciteit uitgebreid door een aangrenzend perceel te huren van Remondis. Hierdoor hebben we ook de interne logistiek aangepast. Daarom gaat vanaf zaterdag 1 oktober aanstaande al het transport van en naar de puincentrale eerst over de weegbrug bij buurman Remondis. We begeleiden u hiervoor met borden naar de ingang aan de Logisitiekweg 14. Eenmaal over de weegbrug vindt u vanzelf de juiste weg naar ons.

Ook als particulier bent u welkom om puin te brengen. Maar ook om granulaat, zwarte grond of ophoogzand af te halen.